Dvobojna krema za oka, vodootporna trajna obloga za oči Krem gel šminka za oči Kozmetika, Rotekt

Dvobojna krema za oka, vodootporna trajna obloga za oči Krem gel šminka za oči Kozmetika, Rotekt

KM 4.49

Iznos

dvobojna krema za oči, vodootporna trajna obloga za oči šminke za oči kozmetika, rotekt
Specifikacija :
funkcije :
Glava četke, jednostavna za kontrolu, izbjegavajte oštećivanje kože za oči i izdržljiv Delikatno i tekstura, pomoći vam da stvorite trodimenzionalni izgled. Vodootporan i trajan, može zadržati šminku za oči prirodno i ne-vrtoglavo. Bogata boja i veća zasićenost, čine vas izvanrednim i šarmantnim. Eyeliner krema dizajn, jednostavan za boju, čine vašu šminku još čak. Prijenosna veličina, jednostavna za nošenje. Pogodno za početnike šminke i profesionalnu upotrebu šminke.
Specifikacija :
Tip predmeta : Eyeliner krema
Materijal : biljni ekstrakt
Boja : crna + smeđe boje
Pogodno za : bilo koji tip kože
Neto sadržaj : 3g x 2
Lista paketa :
2 x Eyeliner krema
Napomena :
Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web mjestu uzrokovanoj mnogim faktorima poput vašeg svjetla monitora i svjetlinu svjetlosti.
Meka glava četkice, jednostavna za kontrolu, izbjegavajte oštećivanje kože za oči i izdržljiv. Nježno i tekstura, pomoći vam da stvorite trodimenzionalni izgled. Vodootporan i trajan, to može zadržati prirodnu i ne-vrtoglavu za oči. Bogata boja i veća zasićenost, čine vas izvanrednim i šarmantnim.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ludo mat ruž za usne antikne rubin
  • Novo

Ludo mat ruž za usne antikne rubin

KM 5.00

Kleancolor brandlipstick Kategorija Kozmetički pribor za žene Ludo mat ruž za usne je savršena zbirka podebljanih, živopisnih boja usne s oštećenim mat finisom Ruž za usne pružaju d