Sunflower naljepnice za umjetnike za nokte, podesite naljepnice za umjetničke umjetnosti za nokte za kućne noktiju za kućnu nožnu radnju

Sunflower naljepnice za umjetnike za nokte, podesite naljepnice za umjetničke umjetnosti za nokte za

KM 2.67

Iznos

Sunflower Nail naljepnice, 12pcs / set naljepnica za nokte za nokte za kućnu noktiju
Specifikacija :
Artikl Tip : Sunflower naljepnice za umjetnost : Materijal : Naljepnica - Karakteristike :
1 Savršeno za prirodno ukrašavanje noktiju, ali i za mobilne telefone, tjelesnu umjetnost, rođendanske poklone itd. Naljepnice uključuju uzorke suncokretornika, pravilne veličine za bolje ukrašavanje noktiju.
Upotreba : domaćinstvo, nail shop itd.
Lista paketa :
12 x Nail naljepnice < br> uključujući 12pcs šarene i prekrasne naljepnice za suncokret za nokte, rezane lijepim cvjetnim uzorcima kako bi se uklopile najprirodnije ili lažne nokte . jednostavan za upotrebu, dobro se mogu koristiti na golim noktima, mogu se koristiti bez pilinga ili padne, izrada Vaš vrh nokta ljepši . Napravljen od ekološki prihvatljivih, prilagođenih kože i bez materijala. Nakon uklanjanja naljepnice ostaju sjajni. I djeca i odrasli su sigurni za upotrebu, pogodno za ukrašavanje svih vrsta noktiju, uključujući gel nokte, akrilne nokte, lažne nokte. , Odgovarajuća veličina i razumni dizajn čine da se bolje uklopi i ima dobar efekat ukrasa.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji