Crystal Jelly cvjetni ruž za usne, hranjiva dugačka trajna ruža za usne boje promjene balzam za usne, hranjivi mliječ čisti balzam za usne H

Crystal Jelly cvjetni ruž za usne, hranjiva dugačka trajna ruža za usne boje promjene balzam za usne,

KM 12.99

Iznos

1 kom kristalni jelly cvjetni ruž za ruž, hranjivi dugi trajni ruž za usne boje, hranjivi mliječ jasni balmprodukti opisi : topla promjena boje : ovaj žele za ružer sa kristalnim cvjetovima, ovisno o tjelesnoj temperaturi i p H Njegov jedinstveni i savršeni šminka učinit će vas da izgledate prekrasno i modno. Plip debeli : Ovaj ruž ne hrani vaše usne, ali njegova vrlo hidratantna, poboljšanje hiperpigmentacije i zaglavlja i u lombiranju i usavršavanju kože mrtve usne. Kristalni cvijet mliječ ruž sa lijepim i elegantnim dizajnom zlatnog lišća od 24 karatnog folije, jedinstven za vas i svima. Idealno za izražavanje ljubavi prema vašim ljubavnicima, prijateljima, obiteljskim rođendanima, godišnjicima, proslavama, božićom i zaljubljenim .Ekscelentna formula : Naš ruž je dugotrajan, gladak, ne-škrt i ne blijedi lako s odličnim prikazom boja. Siguran i zdrav zdrav materijal osigurava ugodno iskustvo. Produkt je : 1 * ruž za promjenu boje u boji Sastojci su prirodni i sigurni, nježni i neritarni, pogodni za većinu upotrebe kože. Očigledna efikasnost, prekrasno bez tereta, prikazivanje prirodnog šarma . Proizvod je jednostavan za korištenje i pruža bolji način za uživanje u životu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kućni pamučni pamučni krpe
  • Novo

Kućni pamučni pamučni krpe

KM 1.00

Opis r Ovo je parni parnica, koji je napravljen od premium materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu S dizajnom gaza, netaknutim, za višekratnu upotrebu, lako je čistiti i čuvati.