Postavite zakrpa za prekršaj na noktima na noktima na nogu

Postavite zakrpa za prekršaj na noktima na noktima na nogu

KM 8.00

Iznos

Specifikacije : Materijal : pamuk. Veličina (L * W) : Kao što je prikazano.ingrown korektor na noktima : Profesionalna zakrpa Prihvatite ručicu za promjenu ugla rasta noktiju, ispravite svaku stranu noktiju, sloj zastoja zakrpa čvrsto i može se dobro uklopiti na nogu .Improve inrown nokat : pričvršćen na površinu nokta proizvest će se povlačenjem prema gore, koji će biti ugrađen u meso nokta polako se izvuče, pomaže noktima noktiju vraćaju se u normalno stanje savijanja, više ne ugrađuju u meso, Izrada zdravog rasta noktiju . SIGURNOST : Mali i zgodno, jednostavan za nošenje, koristite ga za ispravljanje noktiju, nema potrebe da idete u prodavnicu pedikura, štedite svoje vrijeme i novac .Eliminira bol na nogama i pogodan je za očvršćivanje endogene noktiju, utor za nokte, paronychiju i druge simptome .Superior Materijal : Naša zakrpa za korekciju noktiju izrađena je od vrhunskog pamučnog materijala, mekog dodir, prozračne i dobre elastičnosti . Povodnu i prozračan, može se nositi normalno . Povezni tretman paronychia za zaštitu vaših noktiju .Postavite ga na pravom mjestu za najbolje rezultate .fleksibilan i ugodan za upotrebu .self-ljepljiv dizajn, jednostavan za upotrebu .Aramelirat navlake za uvijanje : smanjiti bol u ogrtaču.Pecket Fit i nevidljiv. Paket uključuje : .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Biti organizovan - Tokidoki Kaiju City
  • Novo

Biti organizovan - Tokidoki Kaiju City

KM 2.67

Set za JiJuJula uključuje 3 različite veličine Svaki ima vanjske mrežne ploče kako bi vam omogućili da vidite šta je unutrašnje i dvosmjerne patentne otvore za jednostavno pakiranje.

IBD lak za nokte Carte Blanche - .5oz
  • Novo

IBD lak za nokte Carte Blanche - .5oz

KM 3.00

IBD, vođa i stručnjak u gelima sada nude 54 prekrasne nijanse za nokte u većem od 14ml / Te su nijanse savršene utakmice za samo gel poljske boje, pa odaberite svoju novu omiljenu boj