Organski dvorišni prijatelji plišaju igračke - Belle krava

Organski dvorišni prijatelji plišaju igračke - Belle krava

KM 16.98

Iznos

100% certificirano Organic Cotton IMPorted Babies Love Disply, Disketa, jedan od 14 '' organskih bračnih prijatelja iz Apple Parkt Ova malene lutke savršena je veličina u automobilu, sačinjene kolica i namim na vrijeme 100% organski pamuk sa hipoalergenom održivim kukuruznim vlaknima nagrada Dr Toy-a, nagrade za najbolju nagradu za odmor i najbolju bay toale igračku kompaniju Belle Thewed je prekriven crvenim, sivim i bijelim Raindrop uzorak i ima simpatičan zeleni luk na desnoj uhu. Ova divna igračka za bebe ima zveckanje u glavi i ručnoj pojas na licu. To je savršena veličina za bebe koje se drže i grle. Budgeti za organsku farmu su ručno izrađeni koristeći sve prirodne materijale, poput 100% certificiranog organskog pamuka, punjenja kukuruza i boje. Sva ambalaža je ispisana na recikliranom papiru sa Azlonom iz soja tinte. Na farmi su prirodno hipoalergeni, tako da su odlični za novorođenčad i bebe sa alergijama ili osjetljivom kožom. Ova plišana igračka čini savršen poklon za tuševe za bebe. Siguran za djecu, bolje za okoliš i uvijek lijepo zeleno . To je Apple Park obećanje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Beanie Boos - Aqua The Ribe
  • Novo

Beanie Boos - Aqua The Ribe

KM 2.67

Iz kolekcije Ty Beanie Baby Boos Plišana punjena životinja kolekcionarna igračka Kovnica sa oznakama mente (sa oznakama srca i tush) Približna veličina : 3 inča Jedan od malih stavki u

Konačno čišćenje
  • Novo

Konačno čišćenje

KM 10.95

Značajke : 100% potpuno novi i visoki kvalitet Ekološki, toplinski otporan materijal, netoksična i mirisna dječja igračka igračka slatka izgled, uz muziku, vaša beba će se svideti..