Slatki meki dinosauri plišani pokloni za lutke za dječje plišane i rođendanske poklone igračka za djecu

Slatki meki dinosauri plišani pokloni za lutke za dječje plišane i rođendanske poklone igračka za djecu

KM 9.02

Iznos

Svaka plišana igračka izdržava se da izdrži mnogo grmljavina, stiskanja i zagrljaja Punjeno mekim PP pamukom, zatim izgrađene sa preciznim, ojačanim ubodom za dojenčad : PUNJIVANJE Materijal : PP Cottonstyle : dinosaur Color : ružičasta, plava, greensize : 15cm * 23cm / 5,91inchesnote : 1. Lightch i monitor postavke Može prouzrokovati blagu razliku u boji. Dozvolite da se lagano odstupanje, jer se sve dimenzije mjere ručno. Slika je samo za referencu. Propromisiof Proizvod ima kvalitetu, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da riješite problem što je brže moguće. Sadržaj za lutku : izrađen od visokokvalitetnog PP pamuka , mekana za dodir i nije lako izgubiti kosu ili izblijediti . savršena veličina : 15cm * 23cm / 5,91inches * 9. Lutka je vrlo pogodna da djeca zagrljaju, stisne i bacaju lagano . 3 boje : dostupno u tri boje : ružičasta, plava i zelena. Možete slobodno birati prema vašim preferencijama . Veliki poklon : Sa super mekom površinom i simpatičnom izgledom dobar je poklon za rođendan i festivali . Uživajte u porodičnoj sreći : Dok svirate lutku, ne samo da djeca i roditelji ne samo da djeca i roditelji ne samo da djeca i roditelji ne samo da djeca i roditelji ne samo da djeca i roditelji ne samo da djeca i roditelji ne samo da djeca i roditelji ne samo da se ne samo da djeca i roditelji ne samo da djeca i roditelji ne samo da djeca i roditelji ne samo da se djeca i roditelji mogu izgraditi za rođendanski igračka i simpatična.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Beanie Boos - Aqua The Ribe
  • Novo

Beanie Boos - Aqua The Ribe

KM 2.67

Iz kolekcije Ty Beanie Baby Boos Plišana punjena životinja kolekcionarna igračka Kovnica sa oznakama mente (sa oznakama srca i tush) Približna veličina : 3 inča Jedan od malih stavki u

Konačno čišćenje
  • Novo

Konačno čišćenje

KM 10.95

Značajke : 100% potpuno novi i visoki kvalitet Ekološki, toplinski otporan materijal, netoksična i mirisna dječja igračka igračka slatka izgled, uz muziku, vaša beba će se svideti..