WolLallymy baby rattle igračka za bebe viseći spiralni omotač za igračke za kuglice oko kreveta od kreveta bassinet kolica plišana igračka životinja

WolLallymy baby rattle igračka za bebe viseći spiralni omotač za igračke za kuglice oko kreveta od kreveta

KM 3.33

Iznos

Bullet bodovi : 1 Visokokvalitetni materijal : igračka sa spiralnim krevetom za bebe izrađena je od meke pamučne plišane, koja donosi udobnost i sigurnost u novorođenčad. Svijetle boje : svijetle i slatke viseće igračke mogu pomoći bebama stimulisati i razviti svoj vid. Kad se igračka zabija, napravit će čudni zvuk da privuče bebinu pažnju. Umirujući bebu : postoje zveke, bb uređaj, teether, efikasno umirujući bebu. Kolica za bebe Viseće životinje : Može se rastaviti i objesiti bilo gdje po potrebi. Slatke životinjske igračke čine prostor opuštajućim, jedinstvenim i atraktivnim za bebu, a slatki dovoljni ukrasi čine vašu bebu slatki san. Interakcija roditelja i djeteta : Privjesak sa krevetićem nije samo dragocjena senzorna igračka ili foto rekvizicija za naše bebe, već i simpatični ukras za vaš krevetić i kolijevku. Vrlo je pogodno za interakciju s bebom, bit će privlačni i igrat će se s simpatičnim igračkama za autosjedateljstvo, oslobađanje nečega. Materijal : Materijal : Pamuk Plushsize : Dužina : Oko 25cmpackage : 1 * krevet oko tonote : Postoji 2-3% razlika prema ručnom mjerenju. Pažljivo provjerite tablicu mjerenja prije kupnje predmeta. Molimo da biste zabilježili da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Dječja zveckanje igračka, dječje viseće igračke za zveckanje, spiralna omotava oko kolica plišana igračka za životinje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Konačno čišćenje
  • Novo

Konačno čišćenje

KM 10.95

Značajke : 100% potpuno novi i visoki kvalitet Ekološki, toplinski otporan materijal, netoksična i mirisna dječja igračka igračka slatka izgled, uz muziku, vaša beba će se svideti..