Postavite razvojne obrazovne igračke Drvene puzzle šarene tornje za slaganje prstena za djecu Dječja veličina velike

Postavite razvojne obrazovne igračke Drvene puzzle šarene tornje za slaganje prstena za djecu Dječja

KM 12.99

Iznos

Opis Ovo je skup slagačkih prstenova koji omogućuju djeci da se prsten stavljaju po jednu da bi na kraju formirao kulu. Sa različitim bojama i različitim veličinama, može poboljšati um djece u kreativnosti, logici, mjernu i vještini koordinacije ruku koja su vitalna kao i početne životne časove . - Boja : Kao što je prikazano . - Materijal : drvo . - Veličina : oko 23x9,5x4cm . - Izvrsno za razvoj boje i prepoznavanja djece. - Izaberite jednu za svoju malu i neka bude sjajna igračka za njih. - Ovaj set može poboljšati dječji um u kreativnost, logiku, mjerenju i koordinacijskoj vještini ruke . - drveni stup je čvrsto povezan U bazu, čineći ga čvrst i izdržljiv . - Takođe, rupe za prstene su savršeno veličine da odgovaraju stupu, tako da neće biti previše uska da bi se predočila u ili izlazi . - Odlično za obrazovnu i zabavnu svrhu. Mudri izbor poklona za vaše malene. Izvrsno za razvijanje boja i veličine prepoznavanja djece . Napravljen od premium drva, prstenovi za slaganje su sigurni i Fuuny za igranje. Odaberite jedan za svoju malu i neka bude sjajna igračka za njih . Ovaj set može poboljšati Dječji umovi u kreativnosti, logici, mjerenju i koordinaciji ruku ruku . drveni stup čvrsto je povezan u bazu, čineći ga čvrstim i izdržljivim.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Konačno čišćenje
  • Novo

Konačno čišćenje

KM 10.95

Značajke : 100% potpuno novi i visoki kvalitet Ekološki, toplinski otporan materijal, netoksična i mirisna dječja igračka igračka slatka izgled, uz muziku, vaša beba će se svideti..

Beanie Boos - Aqua The Ribe
  • Novo

Beanie Boos - Aqua The Ribe

KM 2.67

Iz kolekcije Ty Beanie Baby Boos Plišana punjena životinja kolekcionarna igračka Kovnica sa oznakama mente (sa oznakama srca i tush) Približna veličina : 3 inča Jedan od malih stavki u