Boje sjenilo paleta šminka matte paleta sjenila sjajnog sjaja sjenila je trajna vodootporna oka kozmetika

Boje sjenilo paleta šminka matte paleta sjenila sjajnog sjaja sjenila je trajna vodootporna oka kozmetika

KM 4.99

Iznos

Tačka metka :
1 Lako je izvlačiti lijepe nijanse oko očiju traju dugo vremena. Visokokvalitetni sastojci sa svilenim sjajnim bojama, mogu trajati cijeli dan! Snažno ljepilo, dugotrajne i divne boje, mogu stvoriti magloviti učinak šminke. Prenosiv i pogodan za upotrebu. Različite boje za različite izglede. Vrlo pigmentirana i živahna, paleta mat i svjetlucava sjenila, jednostavna za prilagođavanje vašeg izgleda!
4. Fini i svilenkast puder. Lako za slikanje. Dugotrajni efekat. Stvorite magy šminku. Ova paleta ima sve boje koje su vam potrebne za novi sofisticirani ili edgy izgled za dan i noć. Visoko pigmentirano i živopisne palete sadrže mat i svjetlucanje sjenilo, jednostavno gledati! . Opis :
Pojedinačna veličina proizvoda : oko 8,5 * 8,5 * 1,5cm
Jednostruki proizvod težina : oko 52g
boja : kao slika prikazuje . Paket uključen :
1 * ladica za sjenilo . Napomene :
Zbog efekata osvetljenja i uglova pucanja, postoji razlika u boji u proizvodu, molim vas, razumete.
Zbog ručnog merenja, postoji tolerancija u veličini proizvoda. Visokokvalitetni sastojci sa svilenim sjajnim bojama, mogu trajati cijeli dan! Jake ljepilo, dugotrajne i divne boje, može stvoriti magloviti učinak šminke . prenosiv i zgodan za upotrebu. Različite boje za različite izglede.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boje za lice - crno
  • Novo

Boje za lice - crno

KM 11.97

Oznaka crne boje lica vrlo se lako miješa, meka na koži i ne pukne ili ne ljušti Većina oznaka oznake crne boje je vrlo jednostavna za miješanje, meka na koži i ne pukne ili ne ljušti