2-u dvostrukog glava sjenila za sjenilo vodootporna biserna isticanje drži se za studente i odrasle

2-u dvostrukog glava sjenila za sjenilo vodootporna biserna isticanje drži se za studente i odrasle

KM 2.33

Iznos

Značajke : Sigurni materijal : Tipki sjenilo za sjenilo izrađeno je od sigurnog materijala, koji je anti-alergijski i prilagođen koži za vas, nećete povrijediti oči Multifunkcijski štap : Može se koristiti kao istaknuto i konturiranje štapa, da biste uveliko uljepšali ili djelomično uljepšali lice, poboljšate konturu šminke. Dugo i Vodootporno sjajno sjenilo, tvoja šminka za oči je istaknuta i oči izgledaju trodimenzionalno. Idealan poklon : Mat svjetlucavamo sjenilo u svoju porodicu, prijatelje, prijatelje, rodbine, voljene osobe kao Rođendanski ili svečani poklon. Lijepa usluga : Molimo kontaktirajte nas kada imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim proizvodom, pokušat ćemo riješiti problem što je prije moguće riješiti vas što prije riješiti vas.
/> Specifikacije : Neto kontencija : 1,5 g> Težina : 19,1 g> Veličina proizvoda : 13.2 * 3,5 * 1,6 cm Trajanje roka : 3 godine
1 : Sigurni materijal : Light Light sjenilo je izrađeno od sigurnog materijala, koji Da li je anti-alergična i kože za vas, nećete povrijediti oči . 2 : Multifunkcijski štap : Može se koristiti kao isticanje i konturiranje štapa, da bi se uljepšalo ili djelomično uljepšalo lice, poboljšavaju konturu za šminku . 3 : Longwear Effect : Long-wearing and waterproof glitter eyeshadow, your eye makeup is highlighted and your eyes look more three-dimensional.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji