Komplet savjeti za papir Makartt Coffisa - Clear Tips zalijepci za nokte Press na noktima lažni nokti i ljepilo Potpuno poklopca Lažni nokti

Komplet savjeti za papir Makartt Coffisa - Clear Tips zalijepci za nokte Press na noktima lažni nokti

KM 2.00

Iznos

Dobrodošli u Makar Tt, nadam se da ćete imati dobru kupovinu! Makartt je profesionalni modni brend koji je posvetio pružanju najkvalitetnijih proizvoda po najnižim cijenama, uz održavanje izvanredne usluge kupca . Veličina : 505 komada set. Marka : Makartt. Stil : Art Deco. Uzorak : Komplet sa savjetima za lijezanje noktiju. Kako primijeniti ljepilo na noktima : . Podnesite strane i područje kutikule za precizno postavljanje sa 240 file za nokte ;. Očistite prirodne nokte sa 95 stepeni medicinskih sredstava za čišćenje alkohola; Odaberite umjetne nokte ispravne veličine za svaki prst ;. Nanesite ljepilo na umjetne nokte ;. Počevši od kutikule, pritisnite i držite 5 sekundi, ne ostavljajte mjehuriće zraka na umjetne i prirodne nokte . Nakon lijepljenja na noktima, koji će se osušiti oko 5 sekundi, molim vas držite nokte suhiju najmanje jedan sat, mada su ljepila vodootporna i pokušajte se pobrinuti kada radite ručni rad . Ključne karakteristike : . Za lijepljenje lažnih saveta za nokte, traju 14-30 dana . Omogućite vam da stvorite prekrasan dizajn noktiju u sekundi . Sadržaj paketa : .500pcs Full Cover Nails kalup.1pcs datoteka za nokte.4pcs Gules noktiju Balerina nokti izrađeni su od kvalitetnog ABS materijala, koji je netoksičan, bez mirisa, nema štete vašim noktima ili tijelom i praktikuju trajne i prirodne.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Z hvataljki poput škare za nokte - PC
  • Novo

Z hvataljki poput škare za nokte - PC

KM 2.33

Pametna ručica na makazama posebno je dizajnirana kako bi se ti jedinstveni klippersi jednostavni za upotrebu, pružajući vam više ControlPerfect za obrezivanje noktiju i teške toenails.