Proširenja trepavica klastera 30d mekani križni trepavice Wispy šminka trepavice Profesionalni alat za šminku

Proširenja trepavica klastera 30d mekani križni trepavice Wispy šminka trepavice Profesionalni alat

KM 6.50

Iznos

Soft Cross trepavice Wispy šminkanje trepavice : Podignite svoj šminku sa našim lakim trepavicama u šminku Ovi trepavice sadrže mekan i lagan dizajn, pružajući vam ugodno nošenje dok dodajete dodir elegancije i sofisticiranosti na vaše oči. Specifikacije :
Zbog ručnog mjerenja , molimo vas da vam omogućuju grešku veličine. 1 : Postizanje punijeg izgleda, više voluminozniji izgled sa ovim ekstenziranjem trepavica za zadivljujući i glamurozan izgled. 2 : Faux pojedinačni klasteri : Nabavite izgled pojedinačnih trepavica sa Pogodnost grozdova, dajući vam nepristojnu i napornu aplikaciju za besprijekoran finiš . 3 : 30 D Wispy lažne trepavice za oči : Prigrlite svoj unutrašnji mačji sa ovim 30 D Wispy lažnim trepavicama, dizajniranim za stvaranje zavodljivog efekta zavodljive oka koji će Ostavite trajni dojam . 4 : Profesionalni alat za šminku : Podignite svoju šminku za šminku sa ovim profesionalnim alatima za šminkanje, osiguravajući preciznu i bez napornu primjenu za besprijekoran i profesionalan završetak : Dovršite svoju šminku sa ovim osnovnim šminkanjem Dodatna oprema, nudeći pogodnost i svestranost za sve vaše ljepote.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Spremi na uljepšanju
  • Novo

Spremi na uljepšanju

KM 4.99

7,5ml mekani tekući šminka, ljepota za rumenilo za rumenilo za dugotrajnu, hidratantni rumenilo za rumenilo za obradu lice za obradu ove stavke 【Sakrivači i osvjetljava tekuće rumenilo