Decor Store otwoo u mat bisernom sjaju za usne trajni hidratantni tečni ruž za usne

Decor Store otwoo u mat bisernom sjaju za usne trajni hidratantni tečni ruž za usne

KM 1.67

Iznos

TSpecifikacije : tmade sigurnog sastojka, nema štete vašem tijelu . HEASY u boju, dugotrajno hidratantno i ne ljepljivo . T2 u 1 dizajnu, dvostruke glave, mat sjaj za usne i biserni dizajn ulja za usne, dobar sjaj, čine da usne izgledaju privlačno i šarmantno . Top, za zabavu, aktivnosti, odmor, festival ili svakodnevno trošenje . ttype : sjaj za usne. Tindient : vosak, ulje, omekšivač, miris, pigment. Tnet sadržaj : 7ml. tfeatures : ne ljepljiv, dugotrajan, hidratantni, mat / biserni efekt.5cm x 3cm x 1,5cm / 4,92 "x 1,18" x 0,59 "(približno). tdue do razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačiji od slika . tplaese Dopustite neznatnu dimenzijsku razliku zbog različitih ručnih mjerenja . T1 X sjaj za usne izrađen od sigurnog sastojka, bezvrijednog tijela . Lako za boju, dugotrajno hidratantno i ne ljepljivo . 2 u 1 dizajnu, dvostruke glave, mat sjaj za usne i biserni dizajn ulja za usne, dobar sjaj, čine da usne izgledaju privlačno i šarmantno. Pogodno za zabavu, aktivnosti, odmor, festival Ili svakodnevno trošenje . ne ljepljive, dugotrajne, hidratantne, mat / biserne efekte.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kućni pamučni pamučni krpe
  • Novo

Kućni pamučni pamučni krpe

KM 1.00

Opis r Ovo je parni parnica, koji je napravljen od premium materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu S dizajnom gaza, netaknutim, za višekratnu upotrebu, lako je čistiti i čuvati.

Biti organizovan - Tokidoki Kaiju City
  • Novo

Biti organizovan - Tokidoki Kaiju City

KM 2.67

Set za JiJuJula uključuje 3 različite veličine Svaki ima vanjske mrežne ploče kako bi vam omogućili da vidite šta je unutrašnje i dvosmjerne patentne otvore za jednostavno pakiranje.

Toyella Alati za nokte noktiju 4style
  • Novo

Toyella Alati za nokte noktiju 4style

KM 3.00

Materijal : Otpornost : 500 komada po paketu Razlika između punog post i pola posta : puna pasta znači da se cijela površina noktiju zalijepila komadom nokta, a polovina paste je samo pol

U boji kluba Nail Art Glitter Grams
  • Novo

U boji kluba Nail Art Glitter Grams

KM 12.49

COLL CLUB NAIL Art Glitter 3 gramzamilazing Glittery Boje koje se mogu primijeniti na bilo koji tip nokti, ali ne ograničavajući se na : lak za nokte, u / V ili LED gel, ecccontains 1 te