Pribor za nokte Lak za nokte Gel Dye postepena Promjena japanskog noktiju Diy Materijal Vodeni dye gel lakiranje Dye mastilo Gel za nokte ukrasi manikura 15ml

Pribor za nokte Lak za nokte Gel Dye postepena Promjena japanskog noktiju Diy Materijal Vodeni dye gel

KM 3.50

Iznos

Pribor za nokte Poljski za nokte Gel Dye postepeni Promjena japanskog nokta Diy Materijal Vodeni dye gel lakirani ukrasi mastila za nokte - Karakteristike :
Super jednostavno koristeći bez lampe Nanesite tintu i koristite četkicu za nokte, uključujući dizajn koji vam se sviđa, poljski za nokte u boji potrebno je 15 sekundi da se osuši.
2022 Nadogradnja Najnoviju boju - Nadogradite poljski nagradnju i nadograđene verzije Atenzivno pigmentirane boje, lako je stvoriti efekat.
Nail Bruch, uključujući - lakše kreirati posao, možete pomiješati dvije boje za stvaranje nove boje, uživajte u DIY Fun.best tekućinu za nokte, jednostavno od gela za nokte.
7 intenzivno pigmentirane boje i jedna jasna boja za pomoć u boji - mi biramo 7 najpopularnijih boja za vas i jasnu boju kako bismo pomogli drugome.
Najbolji poklon ikad - ovaj komplet sa lijepom poklon kutijom, odlična ideja za poklon za odmor i rođendan Poklon.
Poljski noktiju Gel dye postepeni Promijeni Japanski nail Diy Materijal Vodeni dye Gel Varnish Dye mastilo 15ml
Materijal : Boja za nokte : kao što se slika prikazuje, (zbog Promjena između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!)
paket težina : 3,5x3,5x8,5cm, ( Molimo vas da dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Brave Beauty Tequidy Eyeliner - crna
  • Novo

Brave Beauty Tequidy Eyeliner - crna

KM 2.33

Značajke i koristi Napravljeno za umjetnika šminke koji voli preciznost i pigment, ova lagana ploča za jednostavno nanošenje postavljaće oštre linije koje ostaju stavljene za nevjeroja