Meka silikonska četka za usne za usne mini šminkanje četkica za muškarce

Meka silikonska četka za usne za usne mini šminkanje četkica za muškarce

KM 0.33

Iznos

Bullet bodovi :
1 Veličina : Ukupna dužina je oko 6,5cm, glava četke je široka 0,8 cm i dugačka 1,3 cm, kompaktna je i pogodna za nošenje. Pogodnost : Mini četkica za usne izrađena je od silikonskog materijala, što je glatko na dodir, pogodan za sve tipove kože, sigurnim i neritantnim i lako čišćenjem. Jednostavan za prijavu i čišćenje : Novi elegantan dizajn, samo malo vode može se očistiti odmah, vrlo pogodno za svakodnevnu upotrebu, putovanje ili pohađanje nekih posebnih prilika, na raspolaganju je malu i fleksibilnu četku za usne, dajte vam a Prekrasna šminka. Savršeni dizajn ručke : Pogodan je za vašu svakodnevnu upotrebu, pogodnu za profesionalnu i porodičnu upotrebu, pa čak i pogodnu za putovanja i zabave!
5. Jedna četkica za višestruke svrhe : ruž za usne, glazuru za usne ili kao četkica za sjenilo za oči. U hitnim slučajevima može se koristiti i kao pamučni bris koji će primijeniti neku mast i slično. Opisi :
Materijal : Silikon
Boja : ružičasta, crvena, prozirna
Veličina : ukupna dužina je oko 6,5 cm, širina četkica i 1,3 cm dugačka i 1,3 cm dugačka i 1,3 cm dugačka 1 / / p>. Paket je uključen :
3 * četke za usne 1. Veličina : ukupna dužina je oko 6,5 cm, glava četke je široka 0,8 cm i kompaktni je i pogodan za nošenje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Essie Fall Collection, Udon me poznaje
  • Novo

Essie Fall Collection, Udon me poznaje

KM 2.33

Essie Polish Udon Poznajte me 135ml Plavi greyfall 2016 Kolekcija Essie Polish Dopusti jednostavnu aplikaciju i posljednju čežnju manikiru zbog tanke četkice i pigmentirane formule.com,