Prirodne imitacije lažnih trepavica sa ekološki prihvatljivim i anti-alergijskim materijalom za profesionalnu ormaru vještinu

Prirodne imitacije lažnih trepavica sa ekološki prihvatljivim i anti-alergijskim materijalom za profesionalnu

KM 3.81

Iznos

Karakteristike : Visokokvalitetni materijal : par lažnih klastera trepavica izrađen je od visokokvalitetnog sintetičkog vlakana, koji je sredstvo za antialergiju, a antialergično, mekano lagano i ugodno za nošenje cijelog dana
Šarmantno Izgled : Ovaj lažni produženje trepaka pruža besplatnu dužinu odgovarajućeg odgovarajućeg pogodnog za vas, omogućavajući vam da pokažete šarmantniju, modernu i osjetljivu šminku kod kuće, ured, salona, ​​salona, ​​salona, ​​datuma ili stranke i drugim prilikama.
Jednostavan za upotrebu : ovo Lažne trepavice jednostavno je koristiti. Ne brinite da će lažne trepavice donijeti teški teret u vaše oči. Ravni korijen za trepav može bolje zamotati trepavice, bez opterećenja, čineći da vaše trepavice izgledaju savršeno i prirodno, te stvaraju najlakšu i najbogatiju ljepotu za vaše oči. Idealan poklon : Dobra je ideja odabrati lažnog trepavica Kao poklon za svoju majku, djevojku ili prijatelje na dan zaljubljenih, Dan majki, Dan zahvalnosti, Nova godina, Božić i Noć vještica.
Ponimanje : Za kupnju, kako biste osigurali da možete zauzeti u različitim Nagoda poput stranaka, vjenčanja, datuma, proslave diplomiranja, fotografije, dnevna upotreba itd.
specifikacije :
Naziv proizvoda : Lažno trepavice
Materijal : Hemijska vlakna
Veličina : 16.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji