Slavina za punilo za punjenje sa produžetkom

Slavina za punilo za punjenje sa produžetkom

KM 1.00

Iznos

Značajke : Moderna moderna dva ručka dvostruka zajednička kuhinja za punjenje će odmah nadograditi vašu kuhinju. Njegov savremeni dizajn kombinira oblik i all-in-one funkciju u elegantnom modernom paketu. Uvlašnu ruku slavine savršena je visina za brzo punjenje lonca na kontratu ili u sudoperu. Udoban ergonomski dizajn s dvije ručke za uključivanje za jednostavnu kontrolu i rad. Oba okretna spojeva zakretaju se za 360 ° i opskrbljuju puni raspon pristupa vode. Chrome finiš je lijep i jednostavan za čišćenje i bez mrlje. Mesingana konstrukcija sa vrhunskom otpornošću na mrlje zahtijeva minimalno održavanje. Spremanje prostora sažeti moderni dizajn kada se ne koristi. Pojedinačna rupa postavljena za jednostavnu instalaciju . Specifikacije : . Neto težina : 3,24 kilograma. Bruto težina : 4,62 lbs. Dimenzije paketa : 22,1 x 15 x 2,6 inča. Završetak : Chrome. Materijal : mesing. Ukupna visina slavine : 18,26 inča. Doseg za izljev : 20 inča. Visina izljeva : 16,49 inča. Protok : 4 galona u minuti. Količina paketa predmeta : 1 slavina za punilo za punjenje sa produžnim osovinom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

PF Slavina za utoriju za utopiju
  • Novo

PF Slavina za utoriju za utopiju

KM 0.67

bio je vodeći dobavljač proizvoda marke u RV, bazen i spa centar i vodovodne industrije Divizija proizvodnje ugovora Maquiladora nudi jeftino proizvodne i montažne usluge za proizvodnju k

U perilici i toaletnim slavinama
  • Novo

U perilici i toaletnim slavinama

KM 15.50

Značajke : "Sa lakoćom priključite svoj toalet i veš naš 1u2otvor dvostruki upravljački ventil izrađen je od visokokvalitetnog mesinga i sadrži keramički ventil za izdržljivost "