Kuhinjski slavina visoka kuhinjska slavina slavine miksera Slavina za prazanje Sprej

Kuhinjski slavina visoka kuhinjska slavina slavine miksera Slavina za prazanje Sprej

KM 13.49

Iznos

Značajke : 1Brand Novo i visoko quality.Made visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje3.Zatvor slavine vode. Otporan je na koroziju i promjenu boje, osiguravajući i visokokvalitetnu i dugotrajnu. Najbolje izaberite za porodicu, posebno sa djetimičnim mjehurićima, sa mjehurićem za uštedu energije, mekim mjehurićima, uštedite vodu u konstantnom tekuću. mogu za kuhinje, barove, kupaonice / toalete. Slavina je jednostavna za instaliranje na bilo kojem kontratop ili sudoper. Boja : srebrnamaterijal : plastična coreinstalacija : kuhinjska faucetfunkcija : Jednostruki hladni vodeni papakcijski sadržaj : 1 x Fauceetota kuhinje : 1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline. Molimo vas da vam omogućuju blago ručno mjerno odstupanje za podatke.Brand novi i kvalitetan . Razmjenjivanje materijala visokog kvaliteta, izdržljivo i praktično za upotrebu.Zbrana slavina za vodu. Otporan je na koroziju i promjenu boje, osiguravajući i visokokvalitetnu i dugotrajnu. Najbolje izaberite za porodicu, posebno sa djecom . sa mjehurićem za uštedu energije, mekim mjehurićima, uštedite vodu u konstantnom tekućim . mogući za kuhinje, barove, kupaonice / toalete.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

PF Slavina za utoriju za utopiju
  • Novo

PF Slavina za utoriju za utopiju

KM 0.67

bio je vodeći dobavljač proizvoda marke u RV, bazen i spa centar i vodovodne industrije Divizija proizvodnje ugovora Maquiladora nudi jeftino proizvodne i montažne usluge za proizvodnju k

U perilici i toaletnim slavinama
  • Novo

U perilici i toaletnim slavinama

KM 15.50

Značajke : "Sa lakoćom priključite svoj toalet i veš naš 1u2otvor dvostruki upravljački ventil izrađen je od visokokvalitetnog mesinga i sadrži keramički ventil za izdržljivost "