Kuhinjske slavine s povlačnim raspršivačem Brončana mat crna

Kuhinjske slavine s povlačnim raspršivačem Brončana mat crna

KM 0.33

Iznos

Produženi slavina za sudopere Kuhinjske vodene letelice Slavina sudopera koja dolazi s proširenim vodenim linijama, s ovom niklom kuhinjom, nećete brinuti o kratkim vodenim linijama koje ne mogu ispuniti instalacijsku potrebu i kašnjenje . Slaba za jednu kuhinju nudi dodatni prostor. Kuhinjske liste za sudoper sa prskanjem sa čvrstom priključnom rukom, pruža vam više kuhinjskog prostora sudopca, čineći vam kuhinju čistu i urednu. Kuhinjska slavina od nehrđajućeg čelika koji može nadograditi vašu kuhinju!. Kuhinjska slavina reklama sa jačom "srcem". Slavina od nehrđajućeg čelika koja usvaja visokokvalitetnu keramičku ulošku, svaki je dio 100% kompatibilan, uvjerava dugo korištenje performansi bez kapanja. Lako se podudaraju - vaše kuhinjske slavine za sudopere odlikuje se teškim komercijalnim slavina za komercijalne sudopere otvoreni proljetni dizajn, lako se podudara sa svim stilom uređenja. Ova moderna kuhinjska slavina može se koristiti za kuhinjski slavinu za kuhinju, RV kuhinjska slavina, slavina za kuhinju u kampu, slavina za pranje rublja. Postavljanje dvostrukog načina - vaše kuhinjske slavine sa povlačnim sprejom za spremnik, kako bi se lako prebacio iz neplash toka na Snažno ispiranje. Slavina od nehrđajućeg čelika s 360 rotirajućom mlaznicom nudi se ergonomsku upotrebu, slavina za sudopere sa prskanjem pruža različito korisničko iskustvo .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

PF Slavina za utoriju za utopiju
  • Novo

PF Slavina za utoriju za utopiju

KM 0.67

bio je vodeći dobavljač proizvoda marke u RV, bazen i spa centar i vodovodne industrije Divizija proizvodnje ugovora Maquiladora nudi jeftino proizvodne i montažne usluge za proizvodnju k

U perilici i toaletnim slavinama
  • Novo

U perilici i toaletnim slavinama

KM 15.50

Značajke : "Sa lakoćom priključite svoj toalet i veš naš 1u2otvor dvostruki upravljački ventil izrađen je od visokokvalitetnog mesinga i sadrži keramički ventil za izdržljivost "