Clips Clips Organizer FELT Storage Hangel Hanger Viseće kandže za kosu Organizator za djevojčice

Clips Clips Organizer FELT Storage Hangel Hanger Viseće kandže za kosu Organizator za djevojčice

KM 1.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje cerebroey iz Joybuy Marketplace-a
. Napravljen od materijala osjetljivog na habanje, Organizator za isječak za kosu je jak i praktičan s dugoročnim vremenom usluge. Organizator CLIP CLIP-a je jednostavan, ali praktičan, savršen za pohranu svakodnevnih predmeta, isječaka za kosu, kandže kopče, barrette itd., I mogu biti dobar način za organiziranje nereda. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : osjetio
. -Size : 78,00x34. - Napravljen od sigurnog i izdržljivog materijala filca, ovaj držač za klip za kosu je prenosiv i pouzdan, voljet ćete ga. - Viseće klip za kosu Organizator može držati različite barrette, a za kosu za kosu, jednostavan za odabir dodataka za kosu po potrebi. - Dizajniran sa visećim strukturama, šikom i jedinstvenom za ukrašavanje vaših isječaka za kosu, kandžaste kopče bolje. - Felt Claw Clips Organiser, lako pogledajte i štiti različite barrette i vilice, izdržljive i ne deformirane. - Organizator držača za klip za kosu može biti ukras za kućnu kućnu kuću za sobu, zid i vrata, polica itd.
Izrađena od sigurnog i izdržljivog materijala filca, ovaj držač za klip za kosu je prenosiv i pouzdan, voljet ćete ga. | Viseći klip za kosu Organizator može držati različite barrette, a za kosu za kosu, jednostavan za odabir dodataka za kosu po potrebi.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji