Crtani ekran za smeće za smeće Desktop smeće može sa poklopcem kreativnim smećem kanti

Crtani ekran za smeće za smeće Desktop smeće može sa poklopcem kreativnim smećem kanti

KM 24.27

Iznos

Opis
Da li još uvijek tražite lijepu kantu za smeće koja se može koristiti na stolu? Naš proizvod može udovoljiti vašim potrebama. Ovo je kreativni molk dizajner može. Možete staviti ovo malo smeće na vašem stolu kako bi se radna površina čistila. Ne ustručavajte se, svideće vam se!
. funkcije
. -Kolor : ružičasta
. -Materijal : plastika
. -izi li se može postaviti na tablicu bilo kojeg materijala. Zdrava i šteta besplatno i bez mirisa, možete ga koristiti sa samopouzdanjem. -trash kontejner se može koristiti i za pohranjivanje malih stavki na stolu kako bi se vaša radna površina učinila uredom. -Ovo čini i super sef kada se koristi u dječjim spavaćim sobama ili igrama. -our crtani elk Desktop spremnik za smeće ima jednostavnu boju za boljim stolom i učinit će da izgleda puno života. -it je mali i kompaktni, a ne zauzimajući prostor. I pogodno je kada trebate baciti smeće tokom putovanja.
Lista pakiranja : 1 x Desktop smeće može se postaviti na tablicu bilo kojeg materijala. Zdrava i šteta bez mirisa, možete ga koristiti sa samopouzdanjem. Spremnik za smeće može se koristiti i za pohranjivanje malih stavki na stol kako bi vaš radna površina uredna. Naš kontejner za smeće na desktop za smeće ima jednostavnu boju da vam bolje ukrašava svoj stol i učini da izgleda puno života .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji