Električna odjeća za uklanjanje fuzz tableta, efikasno lagano sredstvo za uklanjanje zadebljanih čeličnih mreža za plišane igračke za kućnu upotrebu za džemper kaput Čaj od bijelog mlijeka

Električna odjeća za uklanjanje fuzz tableta, efikasno lagano sredstvo za uklanjanje zadebljanih čeličnih

KM 0.33

Iznos

Električna odjeća za uklanjanje tableta, efikasna lagana 2 u 1 zadebljani čelični mrežni zaklanje za plišane igračke za kućnu kućnu upotrebu za džemper kaput Bijeli mliječni čaj Specifikacija :
/> Vrsta predmeta : sredstvo za uklanjanje linta
materijal : abs, zadebljani fini čelik
težina : cca4oz
Veličina : cca.8in
Baterija : Ugrađena litijumska baterija isporučena ugrađenom litijumskom baterijom
Akumulator :
Kapacitet baterije : 500m Ah
Lista paketa :
1 x sredstvo za uklanjanje dnevnika 1 x četkica 1 x kablov za punjenje 1 x engleski priručnik
< br /> Napomena :
1. Prilikom povlačenja kabla za punjenje, molimo vas da držite glavu kabela za punjenje i izvucite ga. Ne izvlačite kabl za napajanje, koji može oštetiti kabl za napajanje i konektora. Nikada ne stavljajte prste ili metalne predmete u dio oštrice, koji može oštetiti mašinu ili ozlijediti ljude. Kraj noža je vrlo čvrst. Molimo obratite posebnu pažnju kada ga koristite. Ne uključujte mašinu kada je potrebno rastaviti ili ugraditi glavu rezača mreže. Dok je rezač neto pokrova tanki, ne prisilno pritisnete njeno ili kucate s tvrdom objektom, u protivnom može uzrokovati oštećenje oštrice. Molimo vas da ispravno instalirate mrežu i rezač, u suprotnom korisnik može biti ozlijeđen ili se može oštetiti glava rezača.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji