Zdravlje i ljepota Proizvodi za zube za zube za zube za zube s niskim fluoridom zube za zube za zube za zube za zube za zube za zube za zube za zube za zube za starije i iznad 60ml poklon set Ostalo C

Zdravlje i ljepota Proizvodi za zube za zube za zube za zube s niskim fluoridom zube za zube za zube

KM 3.23

Iznos

Paste za zube za zube sa niskim fluoridom za zube za zube za zube za zube sa voćem 3 godine i iznad 60ml
Karakteristike :
Formula za odmor : Ova pjenasta pasta za zube posebno je razvijena za djecu Prirodni sastojci sadrže ksilozu, vitamin C i-Menthol. Bez hlađa, bez glutena, bez ikakvog peroksida, čineći ga savršenim za dječje osjetljive zube.
omiljeni voćni okus : ne samo da miriše dobro sa svježim jagodama za metvu, ali također učinkovitije čisti i zube i lako razbijaju mrlje.
posebno dizajniran za dječje četkice za zube : savršeno za ručne četkice za zube, u obliku četkice za zube u obliku slova U-u obliku djece. Ušteđuje pastu za zube i čini četkanju efikasnije i zabave.
Struktura pumpe : Potrebna mu je posebna struktura tijela pumpe, koja je potpuno drugačija od običnih posuda za zube, a praktična je za svakodnevnu upotrebu i vanjsku putovanja.
Popularno sa Djeca : Voćno, čineći četkanje zuba vašeg djeteta više ne svađu. Mala kovnica će osigurati da vaše dijete ima svježi dah nakon četkanja.
Opišite :
ovu pjenu za zube koristi međunarodne usmene koncepte za brigu, formulirajući proizvode za čišćenje i njegu, za njegu oralnog čišćenja i njege Usta, grgle, čisti zubi, svježih daha, briga za desni, uklanjanje boje boje, čistim i izbjeljujućim zubima.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Dentek Canker Cover Patch, EA
  • Novo

Dentek Canker Cover Patch, EA

KM 19.61

Dentek Canker Cover Patch, 6 EA (paket od 3) Canker Sore tretman Neposredno olakšanje bola Štiti čireve usta iz iritacije Drži dah svježe Probojna tehnologija Klinički dokazano...