Koncentrirani ispiranje usta na loše dah žute zube mrlje čiste usta svježe i izbjeljene zube za ispiranje usta 59ml

Koncentrirani ispiranje usta na loše dah žute zube mrlje čiste usta svježe i izbjeljene zube za ispiranje

KM 6.24

Iznos

Koncentrirani ispiranje usta na loše dah žute mrlje za zube čiste usta svježe i izbjeljujuće zube za ispiranje usta 59ml
Značajke :
Prirodno izbjeljivanje - Svaki put kada će vam zasjati svaki put kad će vam zasjati bjelje - i mrlje
Loš dah - Oprosti se za loše dah zauvijek, ujutro ili noć. Dugo će održati dah svježi i ohladi, posebno efikasan za loš dah ujutro.
Kada je u pitanju oralno zdravlje, održavajući usta čiste možete čistiti na hiljade računa. Uklanjanje iz skorve, plaketa, šupljina, usana ušća i guma lakše je nego ikad.
ugrađene čestice hrane i duboke mrlje. Ne ostavite efektivno čistite zube i učinite ljepše
naši prenosiv čine proces izbjeljivanja zuba i prikladan, kod kuće, u kancelariji, dok putuju bilo gdje, bilo gdje, koncentrirani ispiranje usta na loše dah žute zube Mrlje čiste usta svježe i izbjeljene zube za ispiranje usta 59ml : Materijal : tekućina - boja : kao slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Prije nego što prije ne budete ne smeta Naručivanje, hvala!)
Težina paketa : 72g
Ovaj proizvod ima dovoljno zaliha, molim vas osigurajte da kupite. Slike uzimaju profesionalni fotografe, koji su u potpunosti u skladu sa pravom stvar. Proizvod je 100% potpuno novi, visoka kvaliteta i brza dostava.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji