Bcloud Electric četkica za zube meka četkica Smart Timing IP Vodootporna djeca u obliku slova U-U-ubojnu četkicu za zube za malinu plavu m

Bcloud Electric četkica za zube meka četkica Smart Timing IP Vodootporna djeca u obliku slova U-U-ubojnu

KM 3.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje bcloud iz Joybuy Marketplace Opis :
Ova električna četkica za zube ima pametnu vremenu koja može pomoći vašoj djeci da razviju naučnu naviku četkanja zuba. Ima potpuno automatsku funkciju za sušenje zraka, koja je prikladnija i sanijata za upotrebu.
Izdvojeno sa snažnim motoričkim i niskim vibracijskim soničnim valom, električna četkica za zube može čistiti i izbjeljuvati svoje dječje zube efikasno kao i zaštititi njihovu efikasno desni.
Napravljen od ABS i silikona, električna četkica za zube je ekološki prihvatljiv, otporan na udarce i izdržljivo za upotrebu. Ima 6 podesivih načina čišćenja, što može zadovoljiti različite potrebe vaše djece koristeći potrebe.
Dužina električne četkice za zube je 14cm, širina je 9cm, a visina je 3cm. Sadrži dugo vrijeme pripravnosti koje ne treba česte punjenje.
Mala veličina je pogodna za dvogodišnju djecu, srednja veličina je pogodna za 8-15 godina starca, velika veličina je pogodna za preko 15 godina odraslih.
Naziv predmeta : električni četkica za zube
Materijal : silikon, abs
Stil : s (za djecu), m (za student), l ( za odrasle) (neobavezno)
. Vodootporna ocjena : IPX7
. Pozicija prijenosa : šest prilagođavanja zupčanika
.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji