Drveni vilinski štapić DIY Nedovršeni vijstveni vijci Fairy Stick performanse

Drveni vilinski štapić DIY Nedovršeni vijstveni vijci Fairy Stick performanse

KM 2.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje od cerebroey iz Joybuy Marketplace Opis
. Ovaj bajk je napravljen od drveta, otporan na habanje i nije lako deformirati. Djeca mogu slikati i crtati onako kako žele, što pomaže djeci da razviju njihovu kreaciju i koordinaciju ruku. Široko se koristi u svakodnevnom životu, poput zabave, performansi i emisije. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : drvo
. -To je nedovršeni bajk štap za djecu da rade, što pomaže djeci da istražuju svoju kreativnost. -IDS mogu se boju i bojati, primijeniti naljepnice, blista i dodavati drugi ukras dok vole. -Daj s glatkom, čistom i ravnom površinom, čvrstom i čvršću, bez raspršivača ili burza. -Pričnim za prerušavanje stranaka, rođendana, plesne zabave, faza nastupi, rođendansku zabavu i još mnogo toga. -Soveto se može smatrati jedinstvenim i smiješnim poklonima za vašu djecu i djevojke prijatelja.
To su nedovršeni bajk štap za djecu koji pomažu djeci da istražuju svoju kreativnost. | Djeca mogu bojati i obojiti, primijeniti naljepnice, blistati i dodavati drugi ukras kao što im se sviđa. | Dođite s glatkom, čistom i ravnom površinom, čvrstim i čvrstim, bez raspršivača ili burzama. | Pogodno za prerušavanje stranaka, rođendana, plesne zabave, scenske nastupe, rođendansku zabavu i još mnogo toga.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji