Lanac za Noć vještica plastični mok lanac propte prednost zatvorenika

Lanac za Noć vještica plastični mok lanac propte prednost zatvorenika

KM 2.00

Iznos

Opis
Ovaj prop je izrađen od plastičnog materijala, izdržljiv je i siguran. Ima dobru detalje o izradi, koristit ćete ga dugo vremena. Izvrsno za Noć vještica ili barova itd. Uživat ćete u smiješnom vremenu za Halloween. Dobar predstavnik za vas. funkcije
. -Kolor : srebrni
. -Materijal : plastika
. -Size : 100,00x2. - Prop je izrađen od plastičnog materijala koji je izdržljiv i praktičan za trajnu upotrebu. - sadrži finu izradu, što osigurava njegovu cjeloživotnu detalje i nudi vam prekrasan vizualni učinak. - plastični materijal, lagani dizajn, pruža pogodnost za nošenje i skladištenje. - Kompaktne veličine, neće se zaustaviti previše prostora. sadrži lagani dizajn, vrlo pogodan za nošenje i čuvanje. - savršen za Halloween Coustum Prop ili ukleta kuća scene scena.
Prop je izrađen od plastičnog materijala, koji je trajan i praktičan za trajnu upotrebu . sadrži finu izradu, što osigurava njegovu cjeloživotnu detalje i nudi vam prekrasan vizualni učinak, lagan dizajn, pruža pogodnost Nosite i pohranite . Kompaktne veličine, neće se zauzimati previše prostora. Odlikuje se laganim dizajnom, vrlo pogodno za nošenje i skladištenje. Savršeno za Halloween Coustum Prop ili proganjani poklopac scene kuće.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji