Mountainhiker Vanjski kamp Piknik Kamp za vješalica za nosač nosača 3-rupe vatre za ogrjev trokutasto kopče od nehrđajućeg čelika

Mountainhiker Vanjski kamp Piknik Kamp za vješalica za nosač nosača 3-rupe vatre za ogrjev trokutasto

KM 11.98

Iznos

Ovaj lonac vješalica je lijep artikl za kuhanje vatrenog vatre na otvorenom, piknik, planinarenje, rok ili kampovanje Jednostavno postavljanje i skladištenje. Karakteristike :
. Savršeno kamp pribor za obješene čajne posude, posude za kafu i više preko vatre za kuhanje. Također funkcionira za obješene lampione, suspenziju vrčeve vode, sušenje odjeće za sušenje i druge koristi. Tu je kožna torba za sakupljanje, jednostavna i lijepa, jednostavna za nošenje i skladištenje. Opremljen je željezom, može podesiti dužinu. Napravljen je od finog kvaliteta materijala, stabilan, otporan na habanje dugačkim korištenjem vremena. Trokutasta struktura, stabilnija. Specifikacije :
. Materijal : nehrđajući čelik + željezo
. Triangularna kopča Veličina : 70 * 70mm / 2,8 * 2. Ironchain dužina : 1,16m
. Kožna torba Veličina : 115 * 120mm / 4,5 * 4. Veličina paketa : 120 * 115 * 10mm / 4,7 * 4,5 * 0,4 />. Težina paketa : 150g / 5. Lista pakiranja :
. 1 * trokutasta kopča
. 1 * Ironchain
. 1 * Torba za pohranu Savršen pribor za kampiranje za obješene posude za čaj, posude za kavu i više više od vatre za kuhanje. Također dobro funkcionira za obješene lampione, suspenziju vrčeve za sušenje odjeće za sušenje i ostale koristi .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji