Sunnymall upijajuća mat za suđe Svestrano sušenje jela Super Apsorbent Lako čišćenje Savršeno za kuhinjske brojeve više

Sunnymall upijajuća mat za suđe Svestrano sušenje jela Super Apsorbent Lako čišćenje Savršeno za kuhinjske

KM 1.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Sunnymall s Joybuy Marketplace Opis :
Naše sušenje jela, savršen dodatak vašoj kuhinji! Napravljena od visokokvalitetnih materijala, ovaj prostirku je dizajniran za brzo upijaju vodu, ostavljajući svoje posuđe i suve suhe. Njegov multifunkcionalni dizajn omogućava vam da ga postavite bilo gdje što trebate apsorbirati vodu, bilo da li je na policama, ispod sudopera, ili čak u kupaonici.
U ponudi su dvije veličine za odabir, osiguravajući da možete pronaći savršeno mjesto za Vaš prostor. A ako vam treba, nema brige! Naš prostirki se može lako izrezati da odgovara bilo kojem području, čineći to svestranom opcijom za vašu kuhinju.
Kada se ne koristi, jednostavno prebacite prostirku za praktično skladištenje koje zauzima minimalan prostor. Nema potrebe za brigom za prepuštanje svoje kuhinje sa glomaznim regalima sušenja. Naši prostir za sušenje jela može se uredno pohraniti u ladici ili ormaru.
Čišćenje je povjetarac sa našim prostirkom. Samo ga isperite vodom i po potrebi koristite tekućinu za pranje. To je tako jednostavno! Nema više gnjavaže čišćenja i održavanja tradicionalnih regala za sušenje.
Izgrađeno za poslednju prostirku za sušenje je izdržljivo i napravljeno da izdrži svakodnevnu upotrebu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji