Ručni grater od nehrđajućeg čelika za kuhinjski ginger planer češnjaka

Ručni grater od nehrđajućeg čelika za kuhinjski ginger planer češnjaka

KM 8.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje arsenalnom honorama iz Joybuy Marketplace Ručni od nehrđajućih čelika Grater sira za kuhinju Ginger Playler - Karakteristike :
Održani grater sira ima 2 veličine rupa za drobljenje za mljevenje debljine i tanke šipke, dok se rezač može podnijeti svim vrstama pahuljica.
Ručni nosač hrane je savršen alat za sir, limun, đumbir, limun, đumbir, limun, đumbir, limun, đumbir, limun, đumbir, limun, đumbir, limun, đumbir, limun, đumbir, limun, đumbir, limun, đumbir, " Češnjak, šunka, povrće, voće, itd. Dobar ručni rešetki od nehrđajućeg čelika može učiniti da odgovarate vještini kuhara i pravite ukusna jela lako.
Perilice posuđa su sigurni kao i drugi obični kuhinjski uređaji. Povrće hrane za hranu ima površinu koja se ne lijepi, a ostatak na grateru sira može se lako ukloniti jednostavnim vodenim ispiranjem.
Jednostavno pohranu sa visećim rupama, uštedite prostor u smještaju.
Specifikacija :
: crvena, bijela, crna, žuta : Materijal : nehrđajući čelik
Veličina : 24.5x11cm - Paket uključuje :
1 kom grater
Obavijest :
zbog razlike svjetla i ekrana, Boja predmeta može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da dopustite neke razlike zbog ručnog mjerenja. Hvala za svoje ljubazno razumijevanje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bon Chef in. Toplje postolje
  • Novo

Bon Chef in. Toplje postolje

KM 99.50

Bon Chef nudi kompletnu ponudu izbora za vašu kuhinju Naš asortiman uključuje urne za kavu, hladni val, panter i tave Održavamo se u proizvodnji trajnih proizvoda da poboljšamo blagovao