Jar poklopac sa setom slame - set, za višekratnu upotrebu, otporan na propuštanje, plastični pića JAR JAR SPOUT LID, prekrivač, pribor za konzerviranje

Jar poklopac sa setom slame - set, za višekratnu upotrebu, otporan na propuštanje, plastični pića JAR

KM 7.29

Iznos

Opis :
Budući da je ovaj poklopac jar izrađen od materijala za prehranu, to je bez mirisa i vrlo ekološki i siguran, možete ga koristiti sa povjerenjem I, lako vam je piti kafu, čaj i piće slamom.
koji sadrži dobre svojstva otporne na propuštanje i zaptivanje, ovaj poklopac može dobro držati hranu dobro. Osim toga, vrlo je otporan na habanje koji se može više puta koristiti.
izgrađen od plastičnog materijala.
Dužina ovog proizvoda je 9,5 cm, širina je 9,5cm, a visina je 3,2 cm. Ovaj je proizvod pogodan za 86 mm kalibra boca.
Naziv stavke : Jar poklopac
Materijal : Plastika : Karakteristike : Otporan na habanje, dobro brtvljenje, procuri 9,5cm x 9,5cm x 3,2cm / 3,74 "x 3,74 " x 1,26 "(približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo lagana Različite od slika.
Molimo vas da se molimo molimo da se razlikuje razlika dimenzija zbog različitog ručnog mjerenja.
Paket uključuje : 1 x Jar poklopac
1 x slamka od ovog poklopca od jar-a Materijal razreda, to je bez mirisa i vrlo ekološki i siguran, možete ga koristiti sa samopouzdanjem. I lako vam je piti kafu, čaj i piće slamom. Ovaj poklopac može dobro zadržati vašu hranu. Osim toga, vrlo je otporan na habanje koji se može više puta koristiti .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

7 Bijeli rasipač plastike, svaki
  • Novo

7 Bijeli rasipač plastike, svaki

KM 3.29

Pripremite ukusnu hranu sa ovim 7inčnim bijelim plastičnim rasipačem iz HS, Inc Njegova veličina čini ga izvrsnim izborom za sendvič pripremu, lako širenje mekih sastojaka brzo i ravn