Ugaoni polica za skladištenje, teški kutni stalak, čvrst siva za začinjene ormare

Ugaoni polica za skladištenje, teški kutni stalak, čvrst siva za začinjene ormare

KM 18.00

Iznos

Ugaoni polica za skladištenje, teški ugaoni nosač, čvrst siva za začinjene ormare
Specifikacija :
Stanje :
Vrsta predmeta : stalak za začinu
Materijal : PP + TPR
Boja : siva
Veličina : cca8in
Težina : cca.3oz
Lista paketa :
1 x stalak za začinu Napomena :
1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2 IN zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Uzmite pravi kao standard.
Relied dizajn pruža puno skladišnog prostora, polica u obliku trokutaste ugrađene u većinu uglova da iskoristite neiskorišteni prostor . Koristite ga Za pohranu bilja, začina, curries, sjemenke, soli i peciva, savršen za organiziranje vitamina, esencijalnih ulja i dnevnih lijekova. Stvorite više prostora u stolićnim kuhinjskim ormarima, police, pantarijama s ovom vrlo funkcionalnom policama.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

24 dubok 30 široki blok sapele
  • Novo

24 dubok 30 široki blok sapele

KM 30.00

Ulepšajte i dodajte funkcionalnost Metro stil kuhinja policama sa po mjeri naizmjenično odraslo i proizvedeno tvrdo drvo Ovaj sapele mesni blok dizajniran je za prilagođene police od 24 "

Trkač tablice gaze
  • Novo

Trkač tablice gaze

KM 2.33

Opisi : Prirodne boje savršeno se miješaju sa vašim modernim home stilomlightness i elegancija pokazuju jedinstveni ukhost hosta.Modern dizajnerskog stila dodaje dodir elegancije na vaš