Stalak za torte sa poklopcem poklopca za poklopac slatkiši za odvodnik za desert zaslon za rođendan vjenčanja

Stalak za torte sa poklopcem poklopca za poklopac slatkiši za odvodnik za desert zaslon za rođendan

KM 2.00

Iznos

Opis
Da li još uvijek tražite praktični štand torte sa poklopcem kupole? Ako je tako, možete pogledati naš proizvod. Ovo je osjetljivi štand torte. Jednostavna struktura, jednostavna za upotrebu i pogodan za vaš svakodnevni život, posjedovanje dobrog efekta ekrana, a također se jednostavno postavlja, široko nanošenje za piknike, zabave, rođendan, kampiranje i tako dalje. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : drvo, staklo
. - Rigorozni proces, ovaj stalak za tortu sa poklopcem kupole može se koristiti duže vrijeme. - Prozirni dizajn poklopca, jednostavan za prikaz, za vas da vidite hranu unutar jasno i povoljno. - Praktični štand cupcake sa poklopcem kupole dobar je za zaštitu hrane od prašine, omogućuju vam zadovoljstvo korištenjem osjećaja. - Može se široko nanijeti za pohranjivanje torte, deserta, grickalice i neke druge hrane, staklene kupole za prikaz mogu udovoljiti vašim potrebama. - Držač deserta sa poklopcem je dobar za izleti, zabave, rođendan, vjenčanje, kamp izleti i više navrata.
Strojnik, ovaj stalak za tortu sa poklopcem kupole može se koristiti Dugo vremensko razdoblje . Prozirni dizajn poklopca, jednostavan za prikaz, za vas da vidite hranu iznutra jasno i povoljno .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mlin za paprike, čokolada
  • Novo

Mlin za paprike, čokolada

KM 3.33

Prednost svježeg uzemljenika Postoji mnogo koristi za svježe brušenje paprike, soli, bilja i začina za kuhanje i začin Mlin za kvalitet sa posebno dizajniranim mehanizmom za brušenje o

24 dubok 30 široki blok sapele
  • Novo

24 dubok 30 široki blok sapele

KM 30.00

Ulepšajte i dodajte funkcionalnost Metro stil kuhinja policama sa po mjeri naizmjenično odraslo i proizvedeno tvrdo drvo Ovaj sapele mesni blok dizajniran je za prilagođene police od 24 "