Juhai Turistički ured za nehrđajuću čelik Termalna vakuumska šalica za kavu Mliječna čaša sa poklopcem

Juhai Turistički ured za nehrđajuću čelik Termalna vakuumska šalica za kavu Mliječna čaša sa poklopcem

KM 5.00

Iznos

Specifikacije :
Dvoslojna izolacija vakuuma, izrađena od nehrđajućeg čelika, izdržljive i sigurne. Otporan na hrđu, ne apsorbira mirise ili bakterije, održava ukus pića. Šalica za kafu ima siguran poklopac i klima uređaj za čvrsto silikon, a zapečaćena guma za brtvu oko poklopca može se čvrsto upakovati u čašu da bi se smanjili prosipanje. Površina poklopca ima dizajn slame rupe koji se može koristiti za piće ili korištenje slame za smanjenje prskanja. Šolica je vrlo pogodna za pohranu bilo kojeg napitka, možete sipati omiljena kafa, šampanjac, vino, sok, soda, pivo i drugu piću. Idealno za slobodno vrijeme, kancelariju, put, kampiranje i putovanja, planinarenje, aktivni sportovi, izlet. Naziv predmeta : Šalica za kafu sa poklopcem
. Materijal : nehrđajući čelik
. Kapacitet : 380 / 510ml (neobavezno)
. Značajke : očuvanje topline, sa poklopcem, velikim kapacitetom
. Veličina 380m : 14,5cm x 9cm / 5,71 "x 3,54" (približno)
. 510ml Veličina : 16.8cm x 9cm / 6,61 "x 3,54" (približno)
. Napomene :
. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo, molimo molimo da se razlikuje razlika za dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja. Paket uključuje :
. 1 x Šolica za kafu sa poklopcem (prazna) dvospratni vakuum izolacija, izrađena od nehrđajućeg čelika, izdržljive i sigurne.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji