u prehrambenim kopčom i jajima, multifunkcijski bager, klip za kruh ručni blender, ručni plastični klip za kruh, kuhinjski alat za miksere sa salatama jaja na hranu

u prehrambenim kopčom i jajima, multifunkcijski bager, klip za kruh ručni blender, ručni plastični klip

KM 4.95

Iznos

Značajke :
1 2 u 1 Klipčani klip i jajet : Ovaj šprica za kuhanje pogodan je za kuhanje, roštilj, ključanje jaja ili drugih procesa kuhanja. Kuhanje nisu samo odlične za hvatanje kuhanih jaja, rezanci i tjesteninu, ali i savršenim za miješanje kremu i jaja dok pravite tortu. Jedinstveni dizajn : ručka se može otvoriti i zatvoriti, ne samo da se ne samo da se može otvoriti Jaja, ali također se mogu koristiti kao hrana za prelivu, mogu odvojiti jaja potpuno odvojiti obične žumance. Jednostavan za upotrebu : otvaranje i zatvaranje, ručica se može otvoriti i zatvoriti, ne samo da ne samo da može Izmjena jaja, ali se takođe može koristiti kao i preliv za prelazak hrane, može odvojiti jaja potpuno odvojiti običan julko, zgodan i praktičan. Lako za čišćenje i skladištenje : Šištanje je lako čišćenje i Jednostavno se objesite na bilo kojoj kuci u vašoj kuhinji, što omogućava jednostavno skladištenje. Može ga oprati kuhinjskim deterdžentom i vodom ili očistiti perilicom posuđa. Mora imati za kuhanje kuhara i kuhare restorana.
Specifikacija :
Materijal : silikon
Boja proizvoda : žuta, crvena, plava, zelena, bijela
Veličina proizvoda : Dužina : Oko 29cm
Težina proizvoda : 65g
Paket uključen :
2 x 2 u 1 Klipčani klip i jaje 2 u 1 Klipstvo i jajet : ovaj kuhinjski ton Whisker je pogodan za kuhanje, roštilj, kuhanje jaja ili drugih procesa kuhanja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji