Slatka boca uzorka, 320ml vakuumska čaša od nehrđajućeg čelika za usisavanje vakuumskih čaša, studentski vakuumski kup za putovanja za piknik

Slatka boca uzorka, 320ml vakuumska čaša od nehrđajućeg čelika za usisavanje vakuumskih čaša, studentski

KM 5.00

Iznos

Slatka boca uzoraka, 320ml vakuumska čaša od nehrđajućeg čelika za usisavanje, studentska vakuumska čaša za putovanja za piknik Kućnicu
Specifikacija :
Karakteristike :
1 Materijal od nehrđajućeg čelika, izolirani i izdržljiv. Lagana i prenosiva veličina, jednostavna za nošenje i propuštanje propuštanja. Praktični vakuumski kup može se koristiti za vruće piće u hladnom vremenu. Moderan i sladak dizajn uzorka, lijep i lijep. Pogodno za korištenje u bilo kojoj situaciji, poput putovanja, kancelarije, škole i piknika.
Specifikacija : < br /> Stanje :
Unutarnji materijal : 304 Nehrđajući čelik
Vanjski materijal : 201 nehrđajući čelik
Kapacitet : 320ml
Boja : kafa, plava, zelena, opcionalno
Veličina : Cca. 7,5x14 cm / 3,0x5,5 inča
Težina : cca. 269g / 9,5 oz
Lista paketa :
1 x vakuumska čaša
Napomena :
1. Molimo vas da dobijete 0-1 inčnu grešku zbog ručnog mjerenja . Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.
Materijal od nehrđajućeg čelika, otporan na hrđu i izdržljiv. Lagana i prenosiva veličina, jednostavna za nošenje i propuštanje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji