Profesionalni krug hlađenje stalak za hlađenje za hlađenje za hlađenje za višekratnu upotrebu

Profesionalni krug hlađenje stalak za hlađenje za hlađenje za hlađenje za višekratnu upotrebu

KM 3.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj predmet prodaje sa žućnim marketama
r. Stalak za hlađenje kolača dobro je izrađen od premium legura materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu. To je stalak za hlađenje hrane koji se koristi za kuhanje hljeba i kolačića. Nadalje, savršen je za kuhar i korištenje domaćica. Hlađenje ili sušenje - izbor je vaš!
r. funkcije
r. -Kolor : Rose Gold
r. -Materijal : legura
r. -Odaberite legure materijala proizvodnja, tvrd i nije lako deformirati i lako čistiti. - Široko se nanosi u kuću, pekaru, trgovina prehrambenim proizvodima, tržnim tržnim centrom, prodavnicama hljeba i tako dalje. -Lakošanja za kapanje nakon prženja hrane, čineći pečene krompir, ukrašavanje kolača i još mnogo toga. -Ne lako kliznuti, stabilan i jednostavan za upotrebu, hrana neće direktno ne bi tablica. Stavite hljeb naopako na policu kako biste omogućili da se brzo ohladi bez uništavanja izvornog oblika hljeba. -Koli je njeno kuhanje, hlađenje, pečenje, sušenje ili roštilj, naći ćete toliko koristi. Odaberite leguru proizvodnju materijala, tvrd i nije lako deformirati i lako čistiti. | Široko se nanosi u kuću, pekaru, trgovina prehrambenim proizvodima, tržnim tržnim centrom, prodavnicama hljeba i tako dalje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kolorado, ski ski
  • Novo

Kolorado, ski ski

KM 7.50

Visokokvalitetni kuhinjski čaj ručnik sa lampionarskih preslada ima oštre detaljne i živopisne slike u Koloradu, skijaški kamion (100% pamučni ručnik za čaj, ukrasni ručnik za ruke,