Tajmer za kuhanje Kuhinjski vremenski remen Glasno alarm od nehrđajućeg čelika plastični prenosni vremenski sat

Tajmer za kuhanje Kuhinjski vremenski remen Glasno alarm od nehrđajućeg čelika plastični prenosni vremenski

KM 3.33

Iznos


Glasan alarm : Ova vrsta tajmera za kuhanje kuhinje podsjetit će vas kada vrijeme bude gore, pogodno da biste postavili vrijeme za kuhanje i pečenje, pomažući vam da skuhate ukusna hrana
Možete popraviti tajmer na Hladnjak, mikrovalne i druge metalne površine, nije lako kliznuti ili padati, neće poremetiti vašu kuhinju i kontratop.
Prijenosni : Ovaj mali i lagani tajmer je prenosiv koji neće zauzimati toliko prostora, pogodan za kućnu kuhinju, Pekara, roštilj, kampiranje i druge aktivnosti na otvorenom.
Čvrsta : Vremenski sat izrađen je od nehrđajućeg čelika i plastičnog materijala, možete ga koristiti dugo vremena jer je izdržljivo i dugotrajno, nije lako oštetiti.
Jednostavan za rukovanje : Ova vrsta tajmera će raditi bez baterije, jednostavan za korištenje i postavljanje, a može precizno odbrojati vrijeme, ušteda napora za vas.
materijal : nehrđajući Čelik, plastika.
Boja : crna, bijela. 6 * 3,5cm / 2,36x1.
Zbog svjetla i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da dopustite lagano odstupanje za mjerne podatke i uvjerite se da ne smetate prije naručivanja.
1 komad kuhinjski tajmer. Glasan alarm : Ova vrsta kuhinjskog tajmera za kuhanje podsetit će vas kada vam je vrijeme postavljeno da podesite vrijeme za kuhanje i pečenje, pomažući vam da kuhate ukusnu hranu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Platna tkanina u ulju
  • Novo

Platna tkanina u ulju

KM 0.33

Značajke : * Potpuno novi i visokokvalitetne Specije : * Materijal : Peva * Veličina : 137 * 180 CMPacket Sadržaj : 1 * Stolna krpa : 1 Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od