Halloween Vine sa svjetlima Vodootporna akumulatorska baterija, poklopac sa tajmerom za ukrašavanje zidnih spavaćih soba

Halloween Vine sa svjetlima Vodootporna akumulatorska baterija, poklopac sa tajmerom za ukrašavanje

KM 26.50

Iznos

Noć vještica sa svjetlima Vodootporna baterija obrubljena Garland sa tajmerom 8 modusi za ukrašavanje zidnih spavaćih soba
Vinove loze sa paukovima / šišmišima izgledaju realno i mogu stvoriti sablasnu atmosferu, pogodnu za vanjsku i unutarnju upotrebu. Pogodno za Halloween u zatvorenom i vanjskom uređenju, poput zidova, kamina, stolnih stolova, prozora, trpezarijski stolovi, praktični proizvodi, stolovi za kavu, dnevne sobe, kuhinje, kancelarije, spavaće sobe itd. Specifikacije :
. Stanje : 100% potpuno novi
. Materijal : PVC
. Stil : Moda
. Sezona : cijela sezona
. Spol : Unisex
. Pogoda : Halloween
. Uzorak : šišmiši / pauci
. Svijetlo boje : ljubičasta
. Dužina : 180cm / 70. Napajanje : 3 * AA baterije (nisu uključene)
. Sadržaj paketa :
. 1 * Postavljena Halloween Lampi Al. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Noć vještica : Fleksibilne grane mogu se staviti u razne poze i oblike kako bi se zadovoljile vaše potrebe za ukrašavanjem.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji