Halloween zastrašujući lubanje viseći ukrasi Ghost skeleton Prop zidni ukrasi

Halloween zastrašujući lubanje viseći ukrasi Ghost skeleton Prop zidni ukrasi

KM 2.67

Iznos

Opis
Tražite li nešto posebno koje se može koristiti kao ukrasi u Noć vještica? Da li želite da plašite druge s smiješnim predmetima? Ovaj predmet je definitivno odličan izbor. To je lobanja sa komadom prekrivenog crne mrežice. Možete to na zidu, trijemu ili bilo kojim drugim mjestima. funkcije
. - Boja : slučajna boja. - Materijal : tkanina + pjena. - Veličina : cca. - Premium materijal sa dobrom izradom za ponovljenu upotrebu. - Stvorite jezivu i zastrašujuću atmosferu za Noć vještica. Vaša festivalska stranka bit će izvanredna s tako smiješnim dodatkom. - Najbolji pokloni za Noć vještica. Savršeno za zabave za Noć vještica i tema. - Imajte na umu da će uzorak i boja lubanje ornamenta biti poslani nasumično. Nadam se vašem razumevanju. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala!
. 2 x viseći ukrasi. Premium materijal sa dobrom izradom za ponovljenu upotrebu . Stvorite jezivu i zastrašujuću atmosferu za Noć vještica. Vaša festivalska stranka bit će izvanredna sa tako smiješnim dodatkom . Najbolji Halloween pokloni. Savršeno za zabave za Noć vještica i temu .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji