Sprifallbaby Slatka Grim žetelica Slatka lubanja duh figurica sa srčanim očima, umjetničkim skulpturama skulptura

Sprifallbaby Slatka Grim žetelica Slatka lubanja duh figurica sa srčanim očima, umjetničkim skulpturama

KM 32.99

Iznos

Slatka Grim žetelica statuta slatka shost figurica sa srčanim očima, umjetničkim dekoracijom skulptura Značajke :
. - jezivi ukras na vašem trijemu, travnjaku ili vrtu. - Naš dekor za žetelice donijet će vam mnogo iznenađenja sa svojim izvrsnim detaljima i jedinstvenim šarmom. - Idizer se ističe među vašim unutarnjim ili vanjskim ukrasima. Specifikacija :
. Materijal : smola
. Dizajn : Žetelica
. Boja : crna
. Prikladna sezona : sve sezone
. Primjena prilika : u zatvorenom prostoru na otvorenom. 1 x statua žetelice
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Visok kvalitet : ove kipove vrtnih skulptura izrađene su od premium smole. Eko-prijateljski i netoksični, vremenski otporan, čvrst i izdržljiv, nije lako izblijediti. Odgovara za unutarnji ili vanjski prikaz . Veličina : kompaktna i lagana, jednostavna za pomicanje. Ova Noć vještica može se postaviti na stol, kamin, kontratop, travnjak, rocker ili gdje god želite da ukrasite. Poklon : Sipull figurica sa srčanim očima, jedinstvenim i privlačnim, zasluženo, zauzvrat. Gotička statua je idealan poklon za odmor za vaše prijatelje i porodicu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas
  • Novo

Great Big Canvas

KM 19.00

Great Big Canvas 20x30 Platno Zidna umjetnost pod nazivom "Jesen aspen " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovršava sobu i sa s