DazzlingRock kolekcija okrugla akcent laboratorija uzgaja bijela dijamantska solitaire srce za mlade za mlade za žene u 18k žuto zlato, veličine 5.5

DazzlingRock kolekcija okrugla akcent laboratorija uzgaja bijela dijamantska solitaire srce za mlade

KM 0.33

Iznos

Ovaj zapanjujući laboratorij uzgajao je bijeli dijamant naglasak pasijan za obećanje je dragulj koji će vas sigurno zadiviti u 18k žutom zlatu; Širina proizvoda : 7,80 mm (0,30 inča); Svi dijamanti su pjenušava i 100% prirodna Svi naši proizvodi uključuju poklon kutiju; Broj modela : CV10068-18ky-5.5 Stavka je manja od onoga što se pojavljuje na fotografiji; Fotografija povećana za prikaz detalja. Laboratorijski pregrađeni dijamanti imaju isti sastav kao i minirani dijamanti. Oni se uzgajaju u kontroliranim laboratorijama, koristeći naprednu tehnologiju; Bezvremenski nakit napravljen od 100% ekološki prihvatljivih laboratorija uzgojene dijamante uvijek će ostati u srcima i umovima nakita koji kupuju potrošača; Moći ćete uživati ​​u dijamantskom nakitu bez krivice, znajući da nisu povrijeđeni biljke, životinje ili ljudi u tom procesu. Kada je u pitanju davanje poklona, ​​uvijek postoji dijamant kao što to znači "zauvijek"; Dakle, napravite ovaj krajnji poklon za nakit za žene, mame, verenik, sestre i zakone, Valentinovo - majčin dan ili Božić; Garancija - sva naših kamenja su sukob bez sukoba; Naši proizvodi su podržani nevjerovatnom službom za korisnike i nudimo garanciju za povrat novca za 30 dana. 90 dana garancije - mi stojimo iza naših proizvoda; Molimo pročitajte našu stranicu za nas za više informacija.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Sterling srebrni mali šarm
  • Novo

Sterling srebrni mali šarm

KM 8.99

Materijal : Primarna čistoća : 925 | Završna : Polirano | Dužina predmeta : 20 mm | Oprema : Rodij | Materijal : Primarni : Sterling Srebrna | Težina u / m : GM | Širina proizvod :