Ogrlica Donut prijatelj Bestfriendship Clavicle Donuts Bestfriend BFF rođendani Nakit Imitacija lančani pokloni Poklon

Ogrlica Donut prijatelj Bestfriendship Clavicle Donuts Bestfriend BFF rođendani Nakit Imitacija lančani

KM 7.00

Iznos

Opis
Ovaj jedinstveni i kreativni ogrlica je posebno dizajniran za prijatelje da obuče zajedno. Ljupki privjesci u obliku krofne, slova "najbolje ", "prijatelja ", možete nositi sa jednim od svojih prijatelja, da pokažete svoje prijateljstvo. Premium materijal i divan dizajn, takođe dobar poklon za djecu. Funkcija
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : legura i smola
. -Size : 25. - Savršen nakit za najbolji prijatelj i koristi ovu ogrlicu da pokažeš da je tvoj najbolji prijatelj i tvoje prijateljstvo. -Dođene sa privjeskom od krofne, napravite ogrlice divnija, dobar poklon za prijatelje. -Made od premium lanca, prilagođenog kože, sigurno za upotrebu. Glatka površina, udobna za nošenje. -Martona ljudske djece privjeske ogrlice, predstavljaju vrlo privlačan i zapanjujući pogled, dodajte lični dodir svakom nosiču. - Dobro je s različitim odijelima, pomažući da uhvatite više očiju i ističe se u gomili.
Lista pakiranja : 9 x ogrlica savršen nakit za najbolji prijatelj i iskoristite ovu najbolju prijateljicu i vaše prijateljstvo. Ukrašen privjeskom od krofne, napravite ogrlice divnija, dobar poklon za prijatelje . Napravljen od premium lanca, kože, sigurnog za upotrebu. Glatka površina, udobna za nošenje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji