Samo zagrijavanje kaiš za njegu struka struka pojasnog pojasa za grejanje jastučića za grijanje za trbušne mišiće u muškarcima

Samo zagrijavanje kaiš za njegu struka struka pojasnog pojasa za grejanje jastučića za grijanje za trbušne

KM 3.00

Iznos

Samo zagrijavajući remen za struk struk struk struk za grejk za grejanje jastučića za ublažavanje bolova u trbuhu u muškarcima
Karakteristike : Meki materijal : Mekani materijal : Mekani materijal : Mjesta samočaračka lumbalna podrška izrađena je od dobre poliesterne i umjetne kože Udoban i mekani materijal ne ublažava bol i ispravlja zastovanje, ali i vas drži zagrijavajući. Prijenosni turmalin lumbalni nosač, visoka elastičnost, lako se nastavlja i skinuti. Pruža podršku i štiti vašu lumbalnu kralježnicu.
Hipertermija : Koristite materijale za samo grijanje za poboljšanje cirkulacije krvi, pružaju prehranu za spojeve i mišiće, promoviraju metabolizam, bager i poboljšavaju imunitet. Ugrađena je u 20 magneta, oslobađajući magnetsku energiju kroz magnete, poticanje akupunkturnih točaka, promovirajući cirkulaciju krvi i održavanje struka i trbuha i trbuh. Pruža podršku - perlama turmalina ugrađena su u jastuke prije i nakon pojasa i stvaraju toplinu kada su u kontaktu s kožom : turmalin je vrlo za zdravlje cijelog tijela, jer potaknuju cirkulaciju krvi i enzimske aktivnosti, pomažući u pomutnju i detoksicirati tijelo.
Podesive naramenice : Izmjerite struk i odaberite pravu veličinu prema položaju svog trbuha. Podesivi naramenice drže lumbalnu podršku, a obnavlja se oko grejne jastučine, što ga čini velikim izborom za vaše roditelje, prijatelje ili sebe.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji