Povratni struk struk trimer remen pojas pojas zatrag natrag nosač za jačanje samo zagrijavanje natrag pojas struk lumbalni nosač kaiš reljef i stres

Povratni struk struk trimer remen pojas pojas zatrag natrag nosač za jačanje samo zagrijavanje natrag

KM 7.50

Iznos

Podrška za povratak struk trimer pojas pojas pojas zatrag nosač 4 veličina samo zagrijavanje pojasnog struka LUMBAR BRACE remen za reljef i stres Specifikacija : :
Naša podrška struka je udobna, topla i prozračna Visok elastični pojas i možete ga prilagoditi da vam odgovara. Dizajn sa dva pojačana traka tako da možete podesiti dok se ne osjećate ugodno i čvrsto. Omogućite kompresiju i podršku oko donjeg dijela leđa. Šta čekate?
Značajke :
1. Aktiviranje bioloških makromolekula aktivnosti, kako bi se igrali biološki makromolekuli za reguliranje imunološke funkcije tijela i druge aktivnosti, pogoduje oporavak funkcije tijela i ravnoteže, kako bi se spriječilo bolest i liječenje. Promicati i poboljšati lokalnu i sistemsku cirkulaciju krvi. Poboljšajte metabolizam i ojačajte imunitet. ima an Protiv upalne i reperkusovne funkcije, korisno u ublažavanju bolova. Povećana znojenja, smanjite umor. Zdravstveni magneti, poboljšavaju mikrocirkulaciju, analgetiku, oticanje i promoviraju ulogu krvne i limfne cirkulacije.
Specifikacije :
Materijal : Spontana toplotna krpa, elastični remen
Boja : crna
Težina paketa : cca. 105-115 G
Količina : 1pc
Fit Ljudi : Lumbar Spondylosis, Stomaka, smanjite lumbalno predobrano meso, mentalne
i ručne radnike koji stoje ili sjede, dismenoreja opcije hladnoća
Prijavite se na wasit
s
60-76cm / 23.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji