Smart užad mašina, stepen rotacije Električna mašina za preskakanje za na otvorenom Žuto

Smart užad mašina, stepen rotacije Električna mašina za preskakanje za na otvorenom Žuto

KM 2.67

Iznos

Smart užad, centralno preskakanje 360 ​​stupnjeva za preskakanje za vani Žuti
Specifikacija :
TIP : Mašina za preskakanje konopa : materijal : apsamšin Tip baterije : Litijum-jonska baterija ugrađena baterija : 1200m Ah
tipka za daljinsko upravljanje baterijom : CR2025 Baterija ugrađena u
daljinski upravljač Kapacitet baterije : 140 Maheffication : Konopska mašina za preskakanje je pasivna sportska oprema koja simulira preskakanje konopa Široko se koristi u porodičnom sportskom sportu i pomažući djeci da rastu.
Kako koristiti upute za ugradnju u užad : Ugradite konop u smjeru kazaljke na satu u otvor za ograde i čvrsto zategnite maticu. Ako postoje 2 užad, možete ugraditi drugi otvor za ugradnju u suprotnu maticu.
Panel za rad sa mašinama i daljinski upravljač
Upute za upotrebu operacijskog panela stroja : 1. Prekidač za uključivanje : prekidač za napajanje : Kada je uključen, a kad je isključeno, isključeno je. Nakon uključivanja, dodirnite dugme Start ili Stop da biste pokrenuli mašinu, zadana brzina je 1 brzina.1-10-20 Gears, koji odgovaraju broju vremena u minuti u tabeli Napomena : Kada koristite 2 šipke, broj okreta u minuti x 2 puta
4. Prikaz prozora : Zadani prikaz je ukupan broj preskačenih užadi. Prilikom prebacivanja brzine prozor prikazuje brzinu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji