Trendy Corduroy kratko-oboda Cloud Beret Show Face Mali slatki osmerokutni šešir

Trendy Corduroy kratko-oboda Cloud Beret Show Face Mali slatki osmerokutni šešir

KM 3.50

Iznos


Karakteristike :
. 100% potpuno novi i kvalitetan
. Uz odličnu veštinu, ovaj kratki obrubnički beret za dodavanje elegantnog stila na vaše odijelo. Napravljen od kvalitetnog koluroja tople i prozračne na jesen zimu i proljeće. Beret šeširi za žene savršen je dodatak, povoljno se podudaraju sa bilo kojim odjećom u vašoj garderobi zimi, pada i proljeće. Artist beret lako se podudara sa bilo kojim od vaših odijela, kao što su džemper, traperice, čizme itd. Opseg šešira : 50-60cm / 19.62inch, uklapa se za većinu tinejdžera i odraslih za nošenje. Paket uključuje :
. Specifikacije :
. Materijal : Corduroy
. Boja : crna, crna i bijela (neobavezno)
. Obim poklopca : cca. Napomena :
. Zbog efekata osvetljenja i uglova pucanja, postoji razlika u boji u proizvodu, molim vas da razumete. Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija u veličini proizvoda.
Uz odličnu vještinu, ovaj kratki obrubljeni Cloud Beret za dodavanje elegantnog stila na vaše odijelo . izrađen od kvalitetnog corduroy-a toplog i prozračan . Beret kape za žene savršen je pribor, prikladno se podudaraju sa bilo kojim odjećom u vašoj garderobi zimi, pad i proljeće.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Keychain svjetosti najbolja ljubavnica
  • Novo

Keychain svjetosti najbolja ljubavnica

KM 18.50

Neonblondovi ključni lanci / Ključni prstenovi su jedinstveni i savršen poklon, idealan za kućne i automobile Treba vam crni petak čarapa za čarape ili božićni poklon? Imamo više