Odrasli djecu sklopive kišobran jaki čelični krovni kišobran za loše vrijeme pripremaju se

Odrasli djecu sklopive kišobran jaki čelični krovni kišobran za loše vrijeme pripremaju se

KM 0.67

Iznos

Sa kišobranom : Naš mini Compact kišobran dolazi s podesivom kockicama, koja se može koristiti kao a torba ili torba na ramenu Pogodno je nositi. UV zaštita : zadebljana neprozirna vino-performanse vinilna kopče za sunčanje na nadograđenu na temelju izvornog vinila, UP50 +, UV zaštitne ličnosti je izvrljava , ispod sunčevog sunca, odlična UV zaštita omogućava vam izbjegavanje oštećenja UV-a.
Veličina : 57 * 95cm
1 : kiša ili sjaj : visoka gustoća kišobrana od vlakana, izdržljiva i upaljač. Vodootporna funkcija je bolja od običnog sklopivog suncobrana. 2 : Sa kičmom kišobrana : Naš mini kompaktni kišobran dolazi s podesivom vrećicom za pohranu, koja se može koristiti kao torba ili torbu za torbu. Pogodno je nositi . 3 : Kišobranska kost od aluminijske legure : svjetlo i čvrsto, kišobranska kost izrađena je od vlakna + aluminijumske legure, a njegova žilavost je nadograđena . 4 : UV zaštita : zadebljana neprozirna tkanina za sunčanje visoke performanse , ponovo nadograđen na osnovu originalnog vinila, UP50 +, UV zaštite je izvrljava, ispod sunca, odlična UV zaštita omogućava vam izbjegavanje UV oštećenja . 5 : Ako imate problema, molim vas Obratite nam se odmah, pomoći ćemo vam da ga riješite što je prije moguće.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Chelsea FC - Ključ Club Crest Lanac
  • Novo

Chelsea FC - Ključ Club Crest Lanac

KM 10.49

Brodovi bez 24 sata3 "Metalni lanac ključa sa 1 " emajl crestbrand novim u pakovanju Qualitya za garantove se zajamče 100% zagarantovane za kvalitetu i autentičnost Chelsea FC Club Crest