Lizyue Women Claw Soled Boja izdubljena zubima sa glatkim rubom kose za kosu protiv hrđe jaka kandža Atlot-Break Bow-čvor oblika kose

Lizyue Women Claw Soled Boja izdubljena zubima sa glatkim rubom kose za kosu protiv hrđe jaka kandža

KM 4.50

Iznos

Opis :
Snažni zubi sa svake strane dobro držite kosu i savršeni su za izradu posebnih frizura Štaviše, možete koristiti kandže za kosu da biste stvorili prekrasnu i elegantnu frizuru.
Možete koristiti ovu kandžu za kosu svaki dan kao što je napravljena s finom izradom i ne se lako probija. I sadrži klasične boje za djevojčice i žene.
izgrađeno od legure materijala.
Dužina ovog proizvoda je 11,6cm. Pogodni su za svakodnevnu habanje, ured, vanjski, kupatilo itd.
Ime naziv : Kandža za kosu
Materijal : Legura - Spol : Žene
Style : Elegant < Br> Karakteristike : lagana, izdužena, oblik čvorova Veličina Detalji : Dužina : 11.6cm / 4,57 "(približno)
zbog svetlosti i Podešavanje ekrana, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da se molimo molimo da se razlikuje drugačija dimenzija zbog različitog ručnog mjerenja.
paket uključuje : 1 x kosu kandže na svakoj strani Držite kosu dobro i savršeni su za izradu posebnih frizura. Štaviše, možete koristiti kosu za stvaranje prekrasne i elegantne frizure. I sadrži klasične boje za djevojčice i žene . Izgrađen je od legure materijala . Dužina ovog proizvoda je 11,6 cm.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kiša vodootporna kašika kašike
  • Novo

Kiša vodootporna kašika kašike

KM 4.14

Šešir kiše kašike izrađen od vodootporne tehničke tkanine sa ušivenim podružnim i prozračnim tkaninom u unutrašnjosti Predmet na slici odgovara veličini S / m...

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce
  • Novo

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce

KM 2.67

Ova originalna, visokokvalitetna pamučna torba sa lampionske prestike ima oštre detalje i živopisne slike jezera Mead, Echo Bay, Bighorn ovce (100% pamučna tota tota)5oz pamučna platna.