Eyicmarn žene velike slame točke torbice Ljeto zaklopke torba na ramenu tkana torba za posao, putovanja, plaža

Eyicmarn žene velike slame točke torbice Ljeto zaklopke torba na ramenu tkana torba za posao, putovanja,

KM 6.00

Iznos

Žene Velika slamna torbica za torbicu ljetne hlape ramena torba za rad, putovanja, plaža
Značajke :
. - Veliki je izbor kao majčin dan / rođendan / božićni poklon. - Kvalitetna tkanina osigurava dugotrajnu upotrebu tkane torbe. - Ležerni stil idealan je za sve podudaranje, možete koristiti torbu za ramena za kupovinu, putovanje ili posao. Specifikacija :
. Materijal : slama
. Boja : Khaki, bež, ružičasta
. Stil : Ležerni
. Veličina : 28cm * 10cm * 21cm / 11. Održavanje :
. Little Platno miris je normalno. Molim vas da ga naterate na ventilirano mjesto nekoliko dana, miris će nestati miris. Lako se brinuti, samo obrišite vlažnom krpom ako je prljava. Molimo držite kemikalije, kiselinu ili druge tekuće hemikalije. Zbog prevoza, torba imat će bore i neće utjecati na upotrebu. Paket uključen
. Ako proizvod ima kvalitetni probleme, molim vas Besplatno nas kontaktirati, pomoći ćemo vam da riješite problem što je brže moguće. Materijal : Ova tkana torba izrađena je od visokokvalitetne slame. Ekološki i izdržljiv materijal. Prostrano u dizajnu i laganoj osobi, dobroj izradi, Neće se podijeliti čak i teške predmete. Sa dvije ručke, može se koristiti kao slamnasta torba, ili torbica za ramena . Dizajn : elegantni izgled i klasična boja čine to povremenim i povremenim biranjem.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji